Team building

LEGO® Serious Play®

TEAM BUILDING - LEGO® SERIOUS PLAY®

Tim bilding (Team Building) je vremenom postajao sinonim za rekreativne događaje zaposlenih. Aktivnosti koje unapređuju timski rad i razvijaju duh tima su mnogo više od uspomena na lepo druženje sa kolegama. Programi izgradnje timova i aktivnosti timskog razvoja moraju biti fokusirani na postizanje jasnog akcionog plana i merljivih rezultata.

Ukoliko ste formirali nov projektni tim, priključili nove članove već postojećem timu, želite da povećate efikasnost tima ili sagledate različite mogućnosti rešavanja konkretnog poslovnog izazova, pozivamo vas da iskusite LEGO® Serious PLAY® inovativnu metodologiju. LSP fasilitacija je trenutno najefikasniji program razvoja efikasnih timova u Srbiji i regionu.

Teamwork

LSP program za razvoj timova je prava stvar za vas ukoliko želite da:

Učesnici na našim radionicama, razmenjuju i grade nova znanja, pri čemu kolaboracijom rešavaju konkretan poslovni izazov. Posebnu vrednost primene naših programa predstavlja mogućnost da se u sigurnom okruženju “ozbiljne igre” čuje svaki glas, mišljenje i ideja svakog člana tima. Tako se unapređuje timski rad, gradi poverenje i posvećenost timu. Zbog toga, rezultat koji se dobija na svim našim aktivnostima nije samo merljiv nego je i iznad očekivanja učesnika. Više o organizaciji radionica možete da pogledate OVDE.

Dokazali smo se u kvalitetnom pružanju usluge implementacije dobijenih rešenja na velikom broju projekata. Svaka naša pojedinačnia aktivnost osmišljena je i vođena od strane sertifikovanih fasilitatora koji imaju više od 20 godina iskustva u konsaltingu, fasilitaciji i obukama.

Sertifikovani Lego® Serious Play® fasilitatori

Ukoliko imate pitanja u vezi ove inovativne metodologije, želite da primenite naš program za Vaš budući tematski kompanijski događaj budite slobodni da nas kontaktirate.

Adresa:

Telefon:

Radno vreme: